0

Aurinkomatkat avaa myyntiin Rovaniemen kesän yöttömät yöt 2021

Aurinkomatkat uutisoi juuri avaavansa kesän pakettimatkojen myynnin Rovaniemelle sekä muualle Lappiin ja myös Rukalle. Uutuutena esimerkiksi Ahvenanmaa.

Kotimaan matkojen ympärivuotisen paketoinnin ansiosta matkalle lähtö helpottuu ja tuo kotimaan kiinnostavimmat matkakohteet parempaan tietoisuuteen. Aurinkomatkat lanseerasi viime vuonna kotimaan pakettimatkat talvikaudeksi 2020-2021.

Suuntaa kesällä keskiyön auringon Rovaniemelle muutamaksi päiväksi tai koko viikoksi

”Tavoitteenamme on ollut tehdä kotimaan tuotannostamme ympärivuotinen ja olemme iloisia, että saamme mukaan myös täysin uusia kohteita. Asiakaskyselyjemme perusteella asiakastyytyväisyys on ollut kotimaan matkoillamme ennätyksellisen korkealla tasolla. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin”, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Aurinkomatkat pakettimatkat Lappi kesä 2021 Rovaniemi (2)

Joustavat kotimaan matkapaketit

Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy majoitus, Finnairin lennot Helsingistä, ruumaan menevä matkatavara (23 kg) ja käsimatkatavara (8 kg), sekä Aurinkomatkat-sovellus, josta löytyy kattavasti kohdetietoa ja vinkkejä sekä kartat reittitietoineen. Matkapakettiin voi ostaa myös edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välille. Finnair Plus -jäsenet saavat kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet Aurinkomatka-paketin hinnasta ja lisäksi pisteitä kertyy Finnairin lennoista. Pakettimatka tuo turvaa lomalle poikkeustilanteissakin ja Aurinkomatkat-pakettiin sisältyy nyt entistäkin joustavammat muutos- ja peruutusehdot.

Monipuolista lomailua kesäisessä Lapissa

Rovaniemellä laatua arvostavaa matkailijaa odottaa runsas kulttuuri- ja aktiviteettitarjonta. Rovaniemi hurmaa kaikenikäiset lomailijat, sillä Lapin pääkaupungissa pohjoisen perinteet sekoittuvat modernin elämäntyylin kanssa, mistä henkivät muun muassa maailmanluokan ravintolatarjonta sekä aitoa paikallista elämäntapaa edustavat panimo- ja tilavierailut, pohjoinen design ja arkkitehtuuri sekä jokilaakson monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Aurinkomatkat pakettimatkat Lappi kesä 2021 Rovaniemi (1)

Rovaniemi – laatua arvostavan ykköskohde Lapissa

Laatua arvostaville Rovaniemi on kesän ehdoton ykköskohde. Lapin pääkaupungin vetovoima perustuu korkeaan palvelutasoon, kulttuurikohteiden rikkauteen, palkittuihin majoituksiin sekä ainutlaatuisiin elämyksiin. Rovaniemi on Arktisen designin sekä kulinarismin koti.

Lasten kanssa kesäistä lomapäivää vietetään Seikkailupuisto Huimassa liikunnallisten elämysten parissa ja kesäkelkalla Ounasvaaran huipulta alas huristellen, unohtamatta Ranuan eläinpuiston sekä Luoston Ametistikaivoksen  kesäisiä seikkailuita. Anna Joulupukin Pajakylän välittömän taian hurmata sinut ja matkusta tutustumaan tähän maailmankuuluun ympärivuotiseen käyntikohteeseen. Rovaniemi on portti Lappiin ja mahdollistaa tutustumisen useampaan Lapin kohteeseen lomasi aikana.

 

 

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

  • Vogue - Rovaniemi on satumainen matkakohde Rovaniemi ja Joulun taika päätyivät Dunnin valitsemana Voguen listalle -Seitsemän satumaista kohdetta perheille. Voguella on 24,9 miljoonaa kuukausittaista lukijaa, ja lisäksi Vogue saavuttaa  yli 230 miljoonaa digitaalista kävijää sekä sosiaalisen median seuraajaa kanavissaan.
  • Napapiiri-Jukola järjestetään Rovaniemellä 21.-22.8.2021 Napapiiri-Jukolan järjestäjät joutuivat ottamaan suuren vastuun tapahtuman siirrosta, mutta päätös osoittaa myös ainutlaatuista Jukola-henkeä. Toivottavasti suunnistajat vastaavat haasteeseen ja tulevat Rovaniemelle. Järjestäjät tarvitsevat kaiken tuen tapahtuman toteuttamiseen, kertoo Jukolan johtoryhmän puheenjohtaja Juhani Sihvonen.
  • Wild About Lapland – Paikallinen safariyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä Wild About Lapland on Rovaniemellä toimiva safariyritys, joka tarjoaa pakoa arjen hälinästä ja väkijoukoista. Wild About Laplandin arvoihin kuuluu aina elämyksen lisäksi opettaa asiakkaille erätaitoja ja tietoja ympäröivästä luonnosta.

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi 31.5.2021 mennessä ja osallistu hotellipaketin arvontaan!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?