0

Arctic TreeHouse Hotel kerää kansainvälistä huomiota ja palkintoja

Pariisissa 8. marraskuuta pidetyssä The Worldwide Hospitality Awards -palkintogaalassa Arctic TreeHouse Hotel on äänestetty yli 500. hospitality-alan asiantuntijan ja ammattilaisen toimesta voittajaksi Best innovation in hotel concept -kategoriassa. Kiitos tämän upean konseptin luomisesta kuuluu suunnittelun osalta sekä Studio Puistolle että Arctic TreeHouse Hotelin tiimille, joka toiminnallaan tuo kokonaisvaltaista konseptia eloon päivittäin.

Toimitusjohtaja Ilkka Länkinen Pariisista: ”Mahtava tunnustus alan ammattilaisilta meidän huipputiimille! Pariisiin oli kokoontunut ammattilaisia kaikilta mantereilta ja nimenomaan heidän äänensä ratkaisivat meille palkinnon”.

Hotelli tullaan myös palkitsemaan World Luxury Hotel Awards -palkintogaalassa yhdessä tai useammassa kategoriassa. Hotelli on ehdolla Luxury Design Hotel, Luxury Hotel ja/tai Luxury Small Hotel – palkinnon saajaksi. Jännitys kategorian osalta tiivistyy joulukuussa Sveitsissä järjestettävässä palkitsemisgaalassa.

AHEAD*, arkkitehtien ja suunnittelijoiden arvostamassa palkintogaalassa hotelli on parhaillaan ehdolla Resort Hotel- sekä nyt tuomariston valitsemana myös Visual identity- kategoriassa. Valinta palkinnonsaajaksi on alan ammattilaisten tekemä ja palkintogaala huipentuu Lontoossa 20. marraskuuta järjestettävään kutsuvierastapahtumaan.
*Awards for Hospitality, Experience and Design

Palkintojen ja ehdokkuuksien lisäksi Arctic TreeHouse Hotel juhlii ensimmäistä vuosipäiväänsä 19. marraskuuta. Vajaassa vuodessa hotelli on herättänyt laajaa mielenkiintoa ja innostusta ympäri maailman ja etenkin hotellin design-arvoa on tuotu esille.

Lisätietoja:

Ilkka Länkinen
Toimitusjohtaja
ilkka (at) santapark.com
puh: +358 505 176 989

Arctic TreeHouse Hotel on osa SantaPark Arctic Worldiä.
SantaPark Arctic World on rovaniemeläinen perheyritys, joka tarjoaa vierailleen ainutlaatuisia elämyksiä ammattitaidolla toteutettuna, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Tuoteperheestä löytyy jouluista taikaa täynnä oleva Joulupukin kotiluola SantaPark, Joulupukin Salainen Metsä-Joulukka, suomalaisia saunaperinteitä edustava saunamaailma Metsäkyly, skandinaavisesta muotoilusta ja upeista maisemista tunnettu Arctic TreeHouse Hotel sekä paikallista ruokaa suurella sydämellä tarjoava Rakas ravintola. ProSanta Joulupukkipalvelut sekä räätälöityjä ja VIP matkoja tarjoava Lapland Luxury ovat myös osa kokonaisuutta. Yrittäjäpariskunta Ilkka Länkinen ja Katja Ikäheimo-Länkinen ovat olleet mukana edistämässä Lapin matkailua vuodesta 1997 lähtien, vuosittainen vierailijamäärä on yli 100 000 ja he tulevat yli 50 maasta.  

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?