0

Arctic SnowHotel & Glass Igloos – Paikallinen majoituspalveluyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä

Rovaniemeläinen Sustainable Travel Finland sertifioitu majoituspalveluyritys Arctic SnowHotel & Glass Igloos pyrkii teoillaan ja valinnoillaan säilyttämään ja suojelemaan luontoa paitsi ympärillään niin myös globaalisti. Yritys tekee ympäristöystävällisiä valintoja sekä kannustaa henkilökuntaa kehittämään hotellin toimintaa päivittäisessä toiminnassa koulutuksen ja henkilöstöjohtamisen avulla.

Hotelli sijaitsee pienessä Lehtojärven kylässä, jonka kulttuuria ja elinkeinomahdollisuuksia yritys pyrkii rikastuttamaan, tarjoten työpaikkoja ja ostaen palveluita paikallisilta yrittäjiltä. Työntekijöiden ollessa paikallisia, myös työmatkasta johtuvat päästöt ovat pienet. Myös rakennustyö on tehty käyttäen paikallista työvoimaa, jonka vuoksi hotelli pystyy tarjoamaan ympärivuotista työllistymistä sesonkiluontoisen aukioloajoista huolimatta. Lumihotellin rakentamiseen vuosittain käytetään Lehtojärvestä johdettua vettä ja luonnon lunta, jolloin rakentamiseen käytetyt materiaalit ovat suoraan luonnosta.

A bed in Arctic SnowHotel in Rovaniemi, Lapland, Finland

Paikalliset yritykset ovat yhdistäneet voimiaan, saavuttaakseen Sustainable Travel Finland sertifioinnin, jonka ohjelma tarjoaa kehityspolun ja konkreettiset työkalut, kuten ohjelmalle luodut valmennukset, e-oppaan ja digitaalisen työympäristön, joiden avulla matkailualan yritykset kykenevät muokkaamaan toimintaansa entistä vastuullisemmaksi.

Aiemmin paikallinen kestävän kehityksen toimija pääsi otsikoihin kun –Beyond Arctic – Paikallinen matkailupalveluyritys palkittiin Sustainable Travel Finland -merkillä. Rovaniemi tarjoaa tulevaisuuden matkailijoille uutta luksusta, vastuullisuutta.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?