0

Arctic Design kiinnostaa maailmalla

Napapiirille, Syväsenvaaran rinteelle marraskuussa 2016 avattu Arctic TreeHouse Hotel on puolessa vuodessa saavuttanut laajan kiinnostuksen kansainvälisessä mediassa. Suomen ja modernin Arctic TreeHouse Hotellin vuoden 2017 Top 20-matkailukohteeksi maailmalla on rankannut muun muassa yhdysvaltalainen mediayhtiö Bloomberg. Bloomberg kuuluu maailman suurimpiin mediayhtiöihin digitaalisella liiketoiminnalla mitattuna. Myös The Telegraphjulkaisussa Arctic TreeHouse Hotel on listattu maailman 50. erikoisimman hotellin joukkoon.

Arvostetut design- ja lifestyle-julkaisut kuten ArchDaily ja Wallpaper* puolestaan pureutuvat syvemmin hotellin suunnitteluun käytettyihin ratkaisuihin, sisustukseen sekä pohjoisen taivaalle aukeavaan näkymään. Molemmissa julkaisuissa yhteisenä huomion on hotellin ainutlaatuinen design sekä oivallinen tapa yhdistää arktinen luontoelämys sekä sviittien ylellinen mukavuus.

Luonnon läheisyys onkin ollut yksi kantava tekijä hotellin suunnittelussa. Kesällä marjoja voi poimia muutaman askeleen päästä sviitistä ja puolestaan talvella ihastella revontulien tanssia mukavasti omasta pedistään, pehmeiden peittojen alta.

SantaPark Arctic Worldin yrittäjän ja toimitusjohtajan Ilkka Länkisen mukaan nykypäivän valveutunut matkailija haluaa erilaisia ja erikoisia elämyksiä. Tähän kysyntään Arctic TreeHouse Hotel on vastannut omintakeisella suunnittelulla ja palvelun laadulla.

Arctic TreeHouse Hotel on suunniteltu yhteistyössä helsinkiläisen Studio Puisto kanssa. Wallpaper* on valinnut Architects Directory 2016- listalle Studio Puiston maailman 20:n kiinnostavimman arkkitehtitoimiston joukkoon.

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?