0

Air Francen siivin voi tänä talvena lentää Pariisista suoraan keskelle Joulun ihmemaata Rovaniemelle

Joulun satumaa ei ole koskaan ollut näin helposti saavutettavissa ranskalaisille matkailijoille, sillä nyt suora lento Pariisista tuo matkailijan keskelle talven ihmemaata Rovaniemelle. Rovaniemellä Joulupukin voi tavata vuoden jokaisena päivänä, halailla huskyja ja ihailla Joulupukin poroja sekä lähettää läheisilleen postikortit Joulupukin pääpostista, ja ylittää myös taianomaisen napapiirin, Joulupukin Pajakylässä.

Air France and Rovaniemi New Flight Route Visit Rovaniemi

Air Francen pilotit heiluttelivat Suomen ja Ranskan lippuja koneen ohjaamon ikkunoista, koneen laskeuduttua Rovaniemen lumiselle lentokentälle.

 

Yksi maailman suurimmista lentoyhtiöistä, Air France on nyt virallisesti avannut suoran lentoreitin Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalta Rovaniemelle. Air France lentää Pariisista Rovaniemelle noin kaksi kertaa viikossa 4. joulukuuta 2021 alkaen. Reittiä operoidaan talvikaudella 5. maaliskuuta 2022 asti.

”Air France -lentoreitin avajaisseremonia on tärkeä merkkipaalu Lapin avaamisessa matkailulle. Ranskalaiset matkailijat ovat aiemminkin olleet Rovaniemen toiseksi suurin matkailijaryhmä, kansainvälisistä majoittujista, ja tämän uuden lentoreitin myötä, yhä useampien ranskalaisten matkailijoiden on mahdollista tutustua vetovoimaiseen Rovaniemeen talvimatkakohteena. Uusilla lentoreittiavauksilla rakennamme siltoja tulevalle, Lapin sekä Rovaniemen, kansainväliselle kasvulle.” Toteaa Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

 

Lisätietoja:


Sanna Kärkkäinen, toimitusjohtaja.
Visit Rovaniemi
Tel. +358 40 576 3414
sanna@visitrovaniemi.fi

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?