0

Air France lentää Pariisista Rovaniemelle talvikaudella 2021-2022

(Kuva: Finavia)

 

Lentoyhtiö Air France on ilmoittanut aloittavansa suorat lennot Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalta Rovaniemelle joulukuun alussa.

Air France kertoo tiedotteessaan, että yhtiö lentää Pariisista Rovaniemelle noin kaksi kertaa viikossa 4. joulukuuta 2021 alkaen. Reittiä operoidaan talvikaudella 5. maaliskuuta 2022 asti.

− Olemme iloisia, että Air France aloittaa lennot Rovaniemelle. Uusi reittiyhteys lisää matkailua Lappiin ja on merkki siitä, että lentoyhteydet ovat hiljalleen palautumassa Suomessa ja Euroopassa, sanoo Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

− Pariisi − Rovaniemi-reittilento on merkittävä avaus koronapandemian jälkeisille markkinoille ja vauhdittaja Rovaniemen ja Lapin kansainväliseen matkailun kasvuun. Rovaniemen majoitustilastoissa ranskalaisten määrä on ollut kansainvälisistä matkailijoista toiseksi suurin. Air Francen avaaman suoran yhteyden uskotaan palvelevan hyvin omatoimimatkailijoita ja matkanjärjestäjiä, joille Rovaniemi, arktinen pääkaupunki Napapiirillä, on jo tunnettu ja suosittu taianomainen talvimatkakohde, sanoo Visit Rovaniemen toimitusjohtaja Sanna Kärkkäinen.

 

Lähde: Air France:n tiedote 5.8.2021

Lapin lentoasemien kehittäminen

Takaisin uutislistaukseen

Näitkö jo nämä?

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?