0
lue

Suunnitelmissa Lemmenloma – Rovaniemen kesäyöt kutsuvat <3

29.07.2020 Jenny Silvennoinen

Lapin kesä on parhaimmillaan juuri nyt, yöt yhä valoisia ja hempeän vaaleanpunaisia. Majoitusten lakanat silkkisen pehmeät ja huumaava männyn sekä koivun tuoksu täyttää aistit aamukävelyllä. Tartu siihen elämäsi tärkeimpään, eli kumppanisi käteen ja tuo romantiikkaa tulvivalle matkalle Lappiin, Rovaniemelle, arktisten vesien äärelle. Poimimme jälleen Annen vinkit, lue ja löydä oma herkullinen suunnitelmasi lemmenlomaasi varten. Juuri nyt juna kulkee ja bussi vie. Voitte hurauttaa kaksin Rovaniemelle myös omalla autolla tai vuokrata kuumimman menopelin paikan päältä ja kerätä yhteisiä muistoja samalla ympäröivistä kohteista. 

 

Summer 2020 Couple at Ounasvaara in Rovaniemi Lapland Finland

ROVANIEMEN ROMANTTISIMMAT MAJOITUSKOHTEET KESÄLLÄ 2020

Arctic Light Hotel ja Arctic Restaurant

Rovaniemen keskustassa sijaitsevat Arctic Light Hotel ja Arctic Restaurant, tarjoavat Boutique-hotellin tyylikkyyttä ja tunnelmaa juuri teille kahdelle kaupungin parhaalla aamiaisella. Täältä löydät myös paikallisten suosiman ihanan lasitetun “viherhuoneen” romanttiseen hetkeen.

Haawe Boutique Apart Hotel

Tämä on Rovaniemen ehdottomia helmiä. Huumaannuutte takuulla elämyksellisistä yksityiskohdista ja viimeistellystä designista Rovaniemen ydinkeskustan Haawe Boutiquessa. Tätä lemmenloma on, luksusta ja silmänruokaa.

Kota room, Haawe Boutique Apart Hotel, Rovaniemi, Lapland, Finland

Panorama Huts

Vie elämäsi arvokkain luonnon helmaan Panorama Hutseille ja heräätte yhdessä havupuiden huminaan Napapiirin retkeilyalueen läheisyydessä. Tarjolla on erämaan eksotiikkaa palveluin.

Santa’s Igloos Arctic Circle

Tämä on ihana, katselkaa keskiyön aurinkoa omasta vuoteesta ja nauttikaa Lapin kauniista luonnosta omassa pehmoisessa pesässä, kaikilla mukavuuksilla.

District Rovaniemi

Tarjoa omalle kullalle Boutique Glamping -elämys. Anne vinkkaa kuinka Jurtat ovat julkkisten keskuudessa nyt kuuma trendi.

Food and wine from Roka Kitchen and Wine Bar, Rovaniemi, Lapland, Finland

TUNNELMALLISIMMAT RAVINTOLAT ROMANTTISEEN ILLALLISEEN KESÄLLÄ 2020

Roka Kitchen & Wine Bar

Vie hunajapupusi makumatkalle maailman ääriin ja valitse tunnelmallinen Roka Kitchen & Wine Bar. Koe Bistro Ranskassa, tapaksia Espanjassa, itse tehtyä pastaa Italiassa, makuja ja viinejä ympäri maailman. Roka Kitchen & Wine Bar on uudenlainen matka makuelämyksille, laatuviinejä ja cocktaileja myöten.

Ravintola Nili

Käpertykää Ravintola Nilin tunnelmaan ja ruokamatka Lapin tuntureille ja erämaihin voi alkaa. Rakastukaa toisiinne syvemmin arktisen luonnon puhtaiden makujen äärellä.

Ravintola Nabo

Arvostaako murusi eettistä sekä ekologista ruokaa? Pohjoismainen lähiruokaa tarjoava ravintola Nabo, saa veden kielelle. Puhdasta, maukasta, läheltä – rakkaudella teille!

Cafe & Bar 21

Livemusiikin rytmit säestävät iltaanne kun katsotte toisianne syvälle silmiin, täydellisessä lokaatiossa, viikonlopun illalliselle – suolaisia vohveleita ja paikallisten rakastamia drinkkejä, teille kahdelle!

Kesärafla Sauna

Kesärafla Sauna on enemmän kuin ravintola. Valitse rakkaallesi useamman tunnin elämysmatka ja varaa pöytä puuhiiligrillin tuoksuisesta Kesärafla Saunasta. Tarjolla on kylän puhutuimmat burgerit, lempeät löylyt ja pulahdus virkistävään Kemijokeen. Nam!

Lapland Hotels Kesärafla Sauna Restaurant in Rovaniemi Lapland Finland

ROVANIEMEN KESÄN BUCKET-LIST TEILLE KAHDELLE <3

Adoptoikaa yhdessä oma poro

Kuka tarvitsee kuuta taivaalta, kun voi saada oman poron, jonka elämää saa seurata ympäri vuoden? Adoptoikaa yhdessä oma poro ja vierailkaa Reindeer Journeyn pienellä porotilalla Rovaniemen pohjoislaidalla. Kokekaa luonnon läsnäolo ja osallistukaa päivittäisiin porotilan askareisiin yhdessä.

Kävely käsi kädessä Arktisessa puutarhassa tai Ounasjoen jokivarressa auringonlaskussa

Kesäyön valossa on romanttinen vire ja tämä on juuri se paikka niille suurille sanoille tai lupauksille. Arktisesta puutarhasta löydät hurmaavia mutkittelevia polkuja ja kaarisillan, pienen uimarannan ja valitset kultasi kanssa juuri sen teidän huumaavan tuoksuisen arktisen kukan.

Museum Science Centre Arktikum, Rovaniemi Lapland Finland (7)

Eväsretki luonnon helmaan

Pakatkaa reppuun evästä ja vaeltakaa käsi kädessä Rovaniemen lukuisia luontoreittejä pitkin ja tulistelkaa nuotiolla henkeäsalpaavan Santavaaran tai Ounasvaaran maisemissa.

Söpöysvaroitus paikallisella huskytilalla

Kesä on ihanaa aikaa paikallisilla huskytiloilla koska halailtavana on usein pörröisiä huskypentuja.

Tule ja rakastu Lapin äänimaailmaan

Jos haluatte ottaa pienen varaslähdön Lappiin jo matkalla tänne, niin Sound of Laplandin Scapes-albumin avulla voitte tehdä näin napinpainalluksella! Painakaa play ja antakaa Lapin äänimaisemien saatella teidät haavematkalle Lappiin.

Luksus Saunalauttaristeily teille kahdelle

Tämä on jotain ihan uskomatonta. Saunalautta arktisilla vesillä, vain teille kahdelle. Saunan jälkeinen pulahdus viileään arktiseen jokeen viimeistelee romanttisen matkanne Lappiin.

Sauna-raft-Erkin-Arkki-couple

 

Annelta poimitut vinkit!

Anne työskentelee Visit Rovaniemen tiimissä mediakoordinaattorina ja suunnittelee päivittäin työkseen julkkisten sekä mediaryhmien matkaohjelmia Rovaniemelle. Etsitpä sitten vinkkiä romanttisimmasta näköalapaikasta tai majoituskohteesta, on Annella aina ässä hihassa! Koe Rovaniemi kuten rakastunut julkkis ja poimi omasi Annen vinkeistä!

Anne Saahkari Visit Rovaniemi Vinkit Lapin lomalle

 

Rovaniemelle pääsee junalla kätevästi ja junaliput voitte ostaa VR:n nettikaupasta, lisäksi Rovaniemelle pääsee bussilla kaikkialta Suomesta. Bussilippuja voitte hankkia joko Matkahuollon tai Onnibussin nettikaupoista. Tarkistakaa myös Visit Rovaniemen Liikkuminen -sivuilta paikkaliset yhteydet sekä autovuokraamot.

Saavuttuasi Rovaniemelle poikkea Rovaniemen Matkailuneuvontaan ja kysy hurmaavimmat menovinkit!

ROVANIEMEN MATKAILUNEUVONTA

Puh. 016 346 270
Puh. 040 829 0676
info (at) visitrovaniemi.fi

Aukioloajat:

1.7.2020 alkaen Rovaniemen matkailuneuvonta on avoinna ma-pe 9-14.30.

 

Lapin kesä on parhaimmillaan juuri nyt, yöt yhä valoisia ja hempeän vaaleanpunaisia. Majoitusten lakanat silkkisen pehmeät ja huumaava männyn sekä koivun tuoksu täyttää aistit aamukävelyllä. Tartu siihen elämäsi tärkeimpään, eli kumppanisi käteen ja tuo romantiikkaa tulvivalle matkalle Lappiin, Rovaniemelle, arktisten vesien äärelle. Poimimme jälleen Annen vinkit, lue ja löydä oma herkullinen suunnitelmasi lemmenlomaasi varten. Juuri nyt juna kulkee ja bussi vie. Voitte hurauttaa kaksin Rovaniemelle myös omalla autolla tai vuokrata kuumimman menopelin paikan päältä ja kerätä yhteisiä muistoja samalla ympäröivistä kohteista. 
Tekeminen, Listat, Vinkit, Uncategorized 29.07.2020 Suunnitelmissa Lemmenloma – Rovaniemen kesä...
Lue lisää
Miltä kuulostaisi ylittää napapiiri golfaten? Entäpä kesäyön SUP-lautailut Ounasjokisuistossa omaa hiekkarantaa etsien? Oletko aina haaveillut vaelluksesta tuntureille joogaamaan? Pyöräile vaaramaisemissa, virkistäydy Santasportin kylpylässä ja ruokaile maailmanluokan ravintoloissa sekä majoitu palkituissa erikoismajoituksissa! Lappi odottaa ja seikkailu alkaa Rovaniemeltä!
Tekeminen, Listat, Vinkit, Uncategorized 21.07.2020 Lapin seikkailu alkaa Rovaniemeltä
Lue lisää
Suuntaa kesälomasi tänä vuonna Lappiin! Rovaniemi on hyvä starttipaikka Lapin roadtripille, ja myös mainio tukikohta alueen monipuolisille päiväretkikohteille. Lomaile lasten kanssa Lapissa, puolison kanssa romanttisesti valoisissa Rovaniemen kesäöissä tai matkusta ystäväporukalla vauhdikkaan aktiiviloman perässä.
Tekeminen, Listat, Ihmiset, Ilmiöt, Paikat, Vinkit 10.07.2020 Kesäinen Rovaniemi tarjoaa tekemistä ja elämyks...
Lue lisää
Löydä päiväretkikohde Rovaniemen alueelta. Katso tästä lista helposti saavutettavista retkeilykohteista.
Tekeminen, Paikat 06.07.2020 Rovaniemi houkuttelee päiväretkikohteillaan
Lue lisää
Uniikkeja ravintoloita ja rentoja terasseja: tässä muutama paikallinen helmi, joita et halua missata.
Tekeminen, Listat, Paikat, Vinkit 30.06.2020 Ruokamatkalle Rolloon: Kesän 2020 must-ravintolat...
Lue lisää
Kaipaatko Rovaniemeä? Rovaniemikin kaipaa sinua! Koska matkustaminen ei nyt ole suositeltavaa, halusimme tuoda kaupungin lähemmäksi sinua. Lue alta vinkkimme, kuinka voit nauttia Rovaniemestä omasta olohuoneestasi.
Tekeminen, Listat, Paikat, Vinkit 06.05.2020 Kuinka kokea Rovaniemi kotisohvalta
Lue lisää
Ihmiset ovat aina kertoneet tarinoita, nostattaakseen mielialoja ja pitääkseen uskoa yllä, sekä opettaakseen uudelle sukupolvelle rohkeudesta. Me uskomme, että nyt on aika kertoa inspiroivia tarinoita, tarinoita unelmista, joiden puolesta kannattaa taistella, ehkä jopa unelmista, jotka ovat nousseet tuhkasta.
Ihmiset, Ilmiöt, Paikat 24.03.2020 Rovaniemi on elävä todiste siitä, mihin yksi un...
Lue lisää
Ihmiset, Ilmiöt, Uncategorized 18.03.2020 Pysy kotona – Älä hätäile – Tästäkin sel...
Lue lisää
Lapin kesä on jotain maagista ja kokemisen arvoista. Rovaniemellä pystyt yhdistämään mahtavasti luonnon rauhan ja kaupungin tarjoamat palvelut.
Tekeminen, Paikat, Vinkit 28.02.2020 Yötöntä yötä odotellessa
Lue lisää
Rovaniemen kevättalvi on mainio hiihtolomakohde. Lapin pääkaupunki ja pohjoisen portti on tunnettu paitsi huikeista liikuntamahdollisuuksistaan, myös Joulupukista, joka on tavattavissa vuoden jokaisena päivänä.
Tekeminen, Vinkit 27.01.2020 Äkkilähtö pohjoiseen? Kevään 2020 hiihtolomav...
Lue lisää
Kourtney Kardashian vieraili kolmen lapsensa, ex-miehensä Scott Disickin ja tämän nykyisen puolison Sofia Richien kanssa Rovaniemellä viime huhtikuussa. Katsoimme jakson ja poimimme sieltä Kardashianien Rovaniemi-tärpit.
Ihmiset, Ilmiöt 07.10.2019 Kardashianien tv-sarjan jakso kuvattiin Rovaniemel...
Lue lisää
Lokakuun lopusta alkaen Rovaniemellä on käynnissä tapahtuma lähes joka päivä. Tapahtumakimara alkaa 25. lokakuuta Arctic Weekendillä ja jatkuu marraskuun loppuun asti.
Tekeminen, Vinkit 27.09.2019 Kipinää kaamokseen – Loka-marraskuu on täynn...
Lue lisää
Revontulivalokuvaaja Alex Kuznetsovin työaika alkaa elokuussa, kun ensimmäiset revontulet ilmestyvät Rovaniemen taivaalle. Hän metsästää revontulia huhtikuulle asti kameransa kanssa.
Ihmiset, Ilmiöt 30.08.2019 Revontulikausi alkoi – Alex Kuznetsoville se...
Lue lisää
Rovaniemen alueella on yli sata laavua ja useita luonnonkauniita päiväretkikohteita. Katso tästä lista helposti saavutettavista retkeilykohteista.
Tekeminen, Paikat 05.06.2019 Haussa päiväretkikohde Rovaniemeltä? Katso list...
Lue lisää
Kaksi vuorokautta, yksi kaupunki. Katso tästä parhaat vinkit pikaiseen kesälomamatkaan Rovaniemelle.
Listat, Vinkit 27.05.2019 Tiedossa vain pikavisiitti Rovaniemelle? Teimme si...
Lue lisää
Porojen näkeminen ilahduttaa sekä aikuisia että lapsia. Luettuasi tämän löydät varmasti poroja Rovaniemeltä - niitä löytyy jopa kaupungin keskustasta.
Listat, Vinkit 15.04.2019 Rovaniemi, porojen kaupunki – näe poroja yllät...
Lue lisää
Ounasjoen suisto on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen luontokohde kaupungin keskustan kupeessa. Siellä voi nauttia luonnosta tai harrastaa vesillä.
Ilmiöt, Paikat 09.04.2019 Tutustu Ounasjoen helmiin – Rovaniemen jokisuist...
Lue lisää
Rovaniemeläiset ravintolat tarjoavat paikallisia herkkuja, makuja maailmalta, fine diningia ja rentoa naposteltavaa. Jokaiselle löytyy jotakin.
Tekeminen, Listat, Paikat, Vinkit 21.12.2018 Rovaniemi lautasella: Raikkaita lounaita, fine din...
Lue lisää
Rovaniemi on monipuolinen paikka maastopyöräilyyn. Sen polut opettavat teknistä ajamista, mutta myös helppoja reittejä löytyy kilometritolkulla.
Tekeminen 07.08.2018 Opas: Maastopyöräilijän Rovaniemi + Pyhätuntur...
Lue lisää
Kesäinen Rovaniemi räväyttää eteesi liudan mahdollisuuksia kokea, syödä ja liikkua. Poimimme tarjolle kymmenen kohdetta, joiden avulla voit inspiroitua kaupungista.
Tekeminen, Listat 19.07.2018 Täyden kympin Rovaniemi – 10 tapaa nauttia ...
Lue lisää
Rovaniemi on ollut Instagramissa edukseen viime vuosina. Katso tästä, millaiselta kaupunki näyttää tunnettujen valokuvaajien mielestä.
Ilmiöt, Paikat 04.06.2018 Miltä Rovaniemi näyttää Instagramissa? Katso t...
Lue lisää
Rovaniemellä on paljon upeita valokuvauspaikkoja lähellä kaupunkia. Paikalliset valokuvaajat kertovat omat suosikkipaikkansa.
Tekeminen, Paikat, Vinkit 08.03.2018 Rovaniemeläiset valokuvaajat kertovat parhaat kuv...
Lue lisää
Joulupukin Pajakylän lisäksi Rovaniemellä on lukuisia kulttuuri-, urheilu- ja luontokohteita, joissa kannattaa vierailla. Näillä vinkeillä pääset alkuun.
Tekeminen, Listat, Paikat, Vinkit 23.01.2018 Älä jätä näitä välistä – Listasimme ...
Lue lisää
Mitä paikalliset tekevät Lapin pääkaupungissa kesällä? Jututimme muutamaa rovaniemeläistä matkailualan ammattilaista, jotka vinkkasivat kaikkein mieluisimmat kesäharrastuksensa.
Tekeminen, Ihmiset, Vinkit 22.06.2017 Rovaniemen matkailuammattilaisten kesävinkit
Lue lisää
Tutustumisretki Rovaniemen historiallisiin rakennuksiin ja kohteisiin Maria Huhmarniemen johdattamana.
Paikat 21.06.2017 Historia Rovaniemen katukuvassa
Lue lisää
Revontulet voi nähdä ja kokea Rovaniemellä monella eri tavalla - katso vinkkimme täältä!
Listat, Ilmiöt, Vinkit 04.11.2016 Mielenkiintoisia tapoja kokea revontulet Rovanieme...
Lue lisää
Rovaniemi on tunnettu talvilomakohde ja tekemistä riittää lumella ja sisätiloissa. Katso listamme, joka antaa osviittaa siitä mitä kaikkea on tarjolla.
Tekeminen, Listat, Vinkit 27.10.2016 Top 10 talviaktiviteettia Rovaniemellä
Lue lisää
Vaikka Rovaniemi on kaupunkialue, luonto on käden ulottuvilla joka puolella. Täältä löydät vinkkimme helposti saavutettavista talvisista luontokohteista.
Listat, Paikat, Vinkit 27.10.2016 Talviluonto: 5 helposti saavutettavaa kohdetta Rov...
Lue lisää
icon

Psst… Miten asiointi sivuillamme sujuu? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä kehittämään sivustoamme.

Osallistu kyselyyn