Kokousmajoitus

Rovaniemen majoitusvaihtoehdot ovat monipuoliset: tarjolla on ydinkeskustan laadukkaita hotelleja, keskustan tuntumassa olevia korkeatasoisia lomakyliä sekä lappilaisen luonnon keskellä sijaitsevia upeita elämyskohteita.
Rovaniemen hotelleissa ja lomakylissä on yhteensä 3 300 vuodepaikkaa. Keskustan hotellit ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan, joten isommat ryhmät voivat yöpyä eri hotelleissa mutta silti pysyä tiiviinä.
Kaikissa majoituskohteissa palvellaan lappilaisella vieraanvaraisuudella. Selaa Rovaniemen kokousmajoitusvaihtoehtoja alla.

Kokousmajoitus Arctic City Hotel
Arctic City Hotel

Arctic City Hotelli on tunnettu hyvästä palvelustaan ja persoonallisista huoneistaan.

Kokousmajoitus Lapland Hotel Ounasvaara Chalets
Lapland Hotel Ounasvaara Chalets

Lapland Hotel Ounasvaara Chalets on täydellinen majoitusvaihtoehto, kun halutaan majoitus lähellä luontoa ja liikuntapalveluita. Rovaniemen keskustasta on matkaa vain 3 km.

Kokousmajoitus Santa´s Hotel Santa Claus
Santa´s Hotel Santa Claus

Perheomisteinen Santa’s Hotel Santa Claus on Rovaniemen monipuolisin kokoushotelli. Santa Claus on sijainniltaan mitä parhain.

Kokousmajoitus Hotelli Aakenus
Hotelli Aakenus

Hotelli Aakenus on perhehotelli, joka sijaitsee kävelymatkan etäisyydellä Rovaniemen ydinkeskustasta. Aakenuksessa hinta ja laatu ovat kohdallaan.

Kokousmajoitus Scandic Pohjanhovi
Scandic Pohjanhovi

Tänä päivänä Pohjanhovi on monipuolinen kokoushotelli, jossa on useita kokoustiloja, hyvin varusteltuja huoneita, lappilaisia makunautintoja tarjoava ravintola ja Rovaniemen paras yöelämä.

Kokousmajoitus Lapland Hotel Sky Ounasvaara
Lapland Hotel Sky Ounasvaara

Sky Ounasvaara sijaitsee Ounasvaaran huipulla monipuolisten urheilu- ja vapaa-ajanpalveluiden äärellä, vain 3 km etäisyydellä Rovaniemen keskustasta.

Kokousmajoitus Lomakylä Gulo Gulo
Lomakylä Gulo Gulo

Lomakylä Gulo Gulo on majoituskohde Ranuan Eläinpuiston ja sen monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Kokousvieraat majoittuvat Gulo Gulossa mukavasti ja laadukkaasti mahdollistaen eläinpuiston ja ohjelmapalveluiden paketoinnin mutkattomaksi kokouspaketiksi.

Kokousmajoitus Lomakylä Santa Claus Holiday Village
Lomakylä Santa Claus Holiday Village

Santa Claus Holiday Village sijaitsee Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä. Santa Claus Holiday Villagen lomahuoneistot ovat kodikkaita ja hyvin varusteltuja.

Kokousmajoitus Original Sokos Hotel Vaakuna
Original Sokos Hotel Vaakuna

Original Sokos Hotel Vaakuna on lappilaisen vieraanvarainen hotelli Rovaniemen keskustassa. Hotelli sijaitsee Kemijoen tuntumassa ja kivenheiton päässä keskustan palveluista.

Kokousmajoitus Scandic Polar
Scandic Polar

Scandic Polar on kotoisa ja viihtyisä kansainvälinen sesonkihotelli, joka palvelee joulukuusta maaliskuuhun.

Kokousmajoitus Santasport Sporthotel
Santasport Sporthotel

Santasport Sporthotel on sijainniltaan ja palveluiltaan mitä parhain. Suurtapahtumille soveltuvat Lappiareena ja Ounashalli ovat samassa pihapiirissä ja Santasport Centerin liikunta- ja hyvinvointipalvelut ovat saman katon alla.

Kokousmajoitus Scandic Rovaniemi City
Scandic Rovaniemi City

Scandic Rovaniemi City sijaitsee Rovaniemen ydinkeskustassa. Scandic Rovaniemi Cityssä majoitutaan mukavasti kokousmatkalla tai järjestetään itse kokous samaisessa hotellissa laadukkaista kokoustarjoiluista nauttien.

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?