Kokousta Rovaniemellä

Rovaniemi Congresses suunnittelee ja toteuttaa kokoukset, kongressit ja muut yritystilaisuudet ammattitaidolla ja luotettavasti. Tarjolla on unohtumattomia kokemuksia pohjoisessa: maailmanluokan oheisohjelmat ja elämykselliset kokouspaikat ovat houkutelleet yrityksiä ja yhdistyksiä kokoustamaan Rovaniemellä jo vuosikymmeniä.

Rovaniemi Congresses - kongressipalvelutoimistosi pohjoisessa

Rovaniemi Congresses’n toiminnassa painottuu vahvasti kattava aluetuntemus, kestävät asiakassuhteet ja sitoutuminen sydämellä jokaiseen asiakastilaisuuteen. Tavoitteemme on tarjota vain parasta palvelua asiakkaillemme. Vuosien kokemuksemme korkeatasoisten ja loppuun saakka hiottujen tilaisuuksien järjestämisestä tekevät Rovaniemestä luotettavan ja laadukkaan tapahtumapaikan, joka on helposti saavutettavissa lentäen ja junalla.

Toimistomme sijaitsee Rovaniemen keskustassa, mutta toimimme joustavasti koko Lapin alueella ja tarjoamme asiakkaillemme eri kohteiden laadukkaimmat palvelut.

Rovaniemi Congresses on perustettu vuonna 2003 ja vuonna 2007 siitä tuli osa Visit Rovaniemeä (Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy).

Miksi Rovaniemi?

Rovaniemi on kokous- ja yritystapahtumakohde, jossa jokainen vieras kokee unohtumattomia elämyksiä. Se on moderni kaupunki napapiirin tuntumassa, jossa keskustan majoituskohteista ja kokoustiloista siirrytään lappilaiseen luontoon vaikkapa moottorikelkkaillen, lumikenkäillen tai jokiveneellä.

Rovaniemellä on korkeatasoisia kokoustiloja, monipuoliset ravintolapalvelut ja laaja valikoima ainutlaatuisia oheisohjelmia, jotka mahdollistavat niin pienempien kokousten kuin monien tuhansien osallistujien suurtapahtumien järjestämisen.

Elämyksellisyys voi olla luontevasti osa tapahtumaanne esimerkiksi kokoustilavalinnan tai oheisohjelman kautta. Mikäli ripaus arktisuutta sopii tapahtumaan, löytyy keskustasta kokouskohteita jotka esittelevät arktista kulttuuria ja Rovaniemen mielenkiintoista lähihistoriaa ja perinnettä.

Rovaniemellä kaikki on lähellä: bussikuljetuksia hotellilta kokouspaikalle ei välttämättä tarvita. Sama mukava tosiseikka pätee myös muihin etäisyyksiin, esimerkiksi hotellilta illallispaikkaan. Kompaktista keskustasta pääsee luonnon helmaan muutamassa minuutissa.

Rovaniemen kapasiteetti pähkinänkuoressa

 

  • Yli 100 erilaista kokoustilaa ja -kohdetta
  • Laaja valikoima kokoustiloja ja tilausravintoloita 50-250 osallistujalle
  • Suurimman konferenssitilan kapasiteetti 5 200 osallistujaa
  • 8 hotellia ydinkeskustassa
  • Rekisteröity majoituskapasiteetti 3 300 vuodetta
  • Ainutlaatuisia tapahtumapaikkoja: kodat, saunat ja iglut
  • Ohjelmapalveluiden kapasiteetit vastaavat kokoustilojen kapasiteetteja

Arctic SnowHotel and Glass Igloos, Auroras in Rovaniemi, Lapland, Finland

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?