0

Syksy

Koe revontulten taika ja ruska Rovaniemellä. Parhaat majoitukset, käyntikohteet sekä paikallisia herkkuja tarjoavat ravintolat odottavat sinua! Rovaniemi on hyvä startti- ja päätöspaikka Lapin roadtripille, ja myös mainio tukikohta alueen monipuolisille päiväretkikohteille. Lomaile lasten kanssa Lapissa, puolison kanssa romanttisesti revontulten loimussa Rovaniemen syysöissä tai matkusta ystäväporukalla vauhdikkaan ensilumenloman perässä. Monipuolinen Rovaniemi lukuisine käyntikohteineen tarjoaa jokaiselle jotakin. Lue alta syksyn menovinkit ja ota lomasta kaikki irti.

 

Koe revontulet Rovaniemellä!

Nordic Unique Travels tarjoaa syyslomaviikoille 42 ja 43 Reflections of Northern Lights -elämyksen hintaan 88eur /aikuinen, 55eur /lapsi, sekä Hunting Northern Lights with Lappish Barbecue -elämyksen hintaan 59eur /aikuinen, 35eur /lapsi. Tarjous voimassa kun teet varaukset puhelimitse 040 1453300 tai laittamalla viestiä osoitteeseen booking@nordictravels.eu Elämykset voit ostaa suoraan myös Visit Rovaniemen matkailuneuvonnasta paikan päältä.

Valitse omasi Rovaniemen syksyn elämysten joukosta, tai  lataa itsellesi Rovaniemen Syksyn 2020 parhaat vinkit -pdf

Kulttuuripassi Visit Rovaniemi lapin kulttuuripääkaupunki

Arktinen kulttuuri tutuksi kulttuuripassilla!

Culture Pass:in ostajalle passin voimassaoloaikana Arktikumin, Korundin ja Pilkkeen kaupoista -10% alennus. Asiakaskohtainen alennus on siis voimassa passin voimassaoloajan  (7 päivää). Alennuskampanja on voimassa syyslomaviikot 42-43.

Tiedekeskus Pilke tarjoaa syyslomaviikkojen 42-43 ajan Perhelipun hintaan 10 € (normaali hinta 20 €). Perhelippu sisältää joko 2 aikuista & 2 lasta (2+2) TAI 1 aikuisen & 3 lasta (1+3). Tarjous voimassa vain viikoilla 42-43, tiedekeskuksen aukiolojen mukaisesti tiistaista sunnuntaihin (tiedekeskus maanantaisin suljettu).

Santa Claus playing with kids on the Arctic Circle at Santa Claus Village in Rovaniemi Lapland Finland.

Tutustu käyntikohteisiin!

 Rovaniemi on Joulupukin virallinen kotikaupunki ja vierailu Pajakylässä kuuluu ehdottomiin syysloman helmiin! Joulupukin Kammari tarjoaa syyslomien ajan (viikoilla 42-43) kaikki kuvatuotteet -10%.

Rovaniemen sijainti napapiirillä on otollinen revontulien ihasteluun jo elokuun lopulla. Paikalliseen kulttuuriin pääset tutustumaan useissa käyntikohtiessa, ja paikalliseen elämänmenoon sulaudut parhaiten panimovierailulla, marjastusreissulla, husky- tai porotilavierailulla.

Ranuazoo lapin arktinen eläinpuisto

Ranuan syksyn majoitustarjous!

Lomakylä Gulo Guloon ja Arctic Fox Igluihin majoittuvat maksutta eläinpuistoon. Tarjous voimassa 1.9. – 30.11.2020 vain verkkokaupastamme tehtyihin varauksiin. Voit lunastaa liput sisäänkirjautumisen yhteydessä. Majoittujille liput ovat voimassa koko majoituksen ajan. Pienemmille seurueille tarjoamme majoitusta Arctic Fox Igloosilla ja suuremmille seurueille Gulo Gulossa.

Kun olet varaamassa tarjouspakettia, sinun tarvitsee varata vain majoitusverkkokaupasta haluamallesi aikavälille. Liput voit lunastaa sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotosta.

Restaurant City life in Rovaniemi Lapland Finland The Official hometown of Santa Claus

Shopping & Dining Rovaniemi palvelee!

Rovaniemi on paras paikka shoppailla designia sekä käsitöitä. Arktinen design on käsite, jolla kuvataan lappilaista muotoilua ja käsityötä. Paikalliset ravintolat tarjoilevat ruskan lautasella, sillä Rovaniemeläisten ravintoloiden punainen lanka on kestävyys ja ympäröivä luonto sekä sen sesongit. Rovaniemellä palvelevat  lukuisat ruoka- ja musiikkiravintolat, pubit sekä yökerhot.

Cafe Rovaniemi tarjoaa syyslomaviikoilla Juustohampurilaisen ja colan 10 eurolla!

Valitse unelmiesi majoitus!

Syksy on paras aika revontulien katseluun ja mikä sen mukavampaa kuin nähdä ne lasi-iglusta käsin! 360-asteinen lasikatto varmistaa hyvän näkyvyyden taivaalle kaukana kaupungin valosaasteesta. Kotaravintolassa nautit avotulen lämmössä lappilaisia makuja kuten suussa sulavaa loimulohta ja mehevää poronkäristystä.

Arctic SnowHotel & Glass Igloos tarjoaa majoituksen kahden hengen lasi-iglussa alk. 129€/aikuinen ja 109€/lapsi sisältäen aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen Kotaravintolassa. Majoitus neljän hengen lasi-iglussa alk. 159€/aikuinen ja 139€/lapsi sisältäen aamiaisen ja kolmen ruokalajin illallisen Kotaravintolassa. Myyntipalvelu: puh: 040 845 3774 sähköposti: myynti@arcticsnowhotel.fi

Arctic SnowHotel and Glass Igloos, autumn colours in Rovaniemi, Lapland, Finland

Arctic City Hotelli tarjoaa syyslomaviikoille 42 ja 43 Classic-huone (1-2 henkilöä) 98,00 eur /huone/vrk, Style-huone (2 aikuista ja 1 lapsi) 118,00 eur/huone/vrk ja lapsen lisävuode 25 €/vrk. Hinnat sisältävät autopaikan, iltasaunan, aamupalan, wi-fi sekä buffet-aamiaisen. Varaukset joko sähköpostilla: sales@cityhotel.fi tai puhelimitse 016 33 00 111 tunnuksella syysloma

Accommodation in Arctic City Hotel in Rovaniemi, Lapland, Finland

Apukka Resort tarjoaa luksustason majoitusta kotimaan kulkijoille ja oman maan matkaajille seuraavasti: Aurora Cabin (max. 2+2 hlöä):  129 EUR/yö 1-4 henkilö, Komsio Suite  (max. 2+2 hlöä): 199 EUR/yö 1-4 henkilöä. Kampanjahinnat voimassa varauksille, jotka tehty ajalle 12.10.-31.10.2020 Hinnat sis. aamiaisen. Varaukset täältä! Discount code -kenttään koodi “syksy2020”.

Apukka resort aurora cabins Visit Rovaniemi

District Rovaniemi Oy:n jurttayöpyminen kahdelle hengelle syyshintaan 140€/yö (sisältää kylmän aamiaisen jurtassa;jugurtti, mysli, leipä, leikkeleet yms.) hinta voimassa elokuu-syyskuu 2020. Varaukset voi tehdä suoraan sähköpostitse info@districtrovaniemi.com tai puhelimitse p.040-5588076 tai 040-5030862 Tutustu District Rovaniemen ihanaan jurttakylään: www.districtrovaniemi.com  www.instagram.com/districtrovaniemi/ www.facebook.com/YurtDistrict/

Cozy accommodation Yurt District, Rovaniemi, Lapland, Finland

Hotel Vartiosaari tarjoaa syyslomaviikkojen 42 ja 43 ajan Superior double (tai superior double loftilla)  sis. aamiaisen 250€ / yö / 2 pax  (norm. 290€), Superior double (tai superior double loftilla) ilman aamiaista 180€ / yö / 2 pax (norm. 220€). Extra lapsi 30€ / yö extra aikuinen 50€/ yö (norm. 40€ / 60€). Majoitus sisältää mahdollisuuden katetun kesäkeittön käyttöön sekä saunojen (hotellin sähkösauna ja rantasauna) ja nuotiopaikan vapaaseen omatoimiseen käyttöön. Ravintolapalvelut suljettu, aamiainen toimitetaan huoneeseen. P. 010 583 7480 sales@hotelvartiosaari.fi  www.hotelvartiosaari.fi

Romantic moment at Hotel Vartiosaari in Rovaniemi Lapland Finland

Modernit ja mukavat Ounasvaaran Lakituvat, takaavat kodinomaisen tunnelman. Mökeissä on tilaa aina kuuteen henkilöön saakka, sillä niissä on kaksi makuuhuonetta sekä yläkerran avoin parvi. Runsaasti tilaa rentoutumiselle ja laatuajalle perheen ja ystävien kanssa nautittavaksi. Jokaisessa mökissä on oma sauna, kaksi suihkua, kaksi vessaa, pyykinpesukone, kuivauskaappi, täysin varusteltu keittiö sekä avonainen olohuone takalla, televisio ja HDMI-kaapeli. 365€/viikko tai 950€/kk. Mahdollisuus myös lyhyempään viipymään. Tarjous voimassa 15.11.2020 saakka.

Varaukset joko soittamalla numeroon: +358 16 311 485 tai sähköpostilla safartica@safartica.com

Ounasvaaran lakituvat Visit Rovaniemi majoitus

Valitse omasi Rovaniemen syksyn elämysten joukosta:

Bearhill Husky tarjoaa syyslomaviikoille 42 ja 43 (saavuttaessa omalla autolla) Born to run retki  ma – la klo 9-11:30, 99,- aikuinen, 59,- lapsi (4-14). The life of the husky ma-la klo 12:30 – 14:30, 49,- aikuinen, 29,- lapsi. Sinettäjärventie 220. Henkilökunta tulee vastaan puomilla klo 8:50 ja 12:20. Bearhill Husky myynti: 040 7600020 booking@bearhillhusky.com

Husky autumn ride with Bearhillhusky in Rovaniemi, Lapland, Finland

Arctic Nature Trips / Eräratsut tarjoaa syyslomaviikoilla 42 ja 43 maastoratsastuselämyksiä
tarjoushintaan alkaen 45 € /hlö (saavuttaessa omalla autolla).
Kysy lisää Tuulia / 0400 583 859 tai tuulia@arcticnature.fi

Horseriding with Arctic Nature Trips in Rovaniemi Lapland Finland

Matkatoimisto Lappi Pro on Lapin matkailupalveluihin erikoistunut täyden palvelun matkatoimisto,
joka on suunnitellut syksyn ja tulevan talven rientoihin useita erilaisia paketteja Rovaniemelle.

PIKKUJOULUT ROVANIEMELLÄ 3 YÖTÄ
Ajalla 9.11-14.12.2020 – Minimivaraus 4 aikuista

Tasokas majoittuminen Rovaniemen keskustan Santa’s Hotel Santa Clausissa (2 yötä) tai elegantissa Arctic TreeHouse Hotellissa luonnon keskellä
sekä 1 yö Arctic SnowHotellin lasi-iglussa.
Lennot Helsinki-Rovaniemi-Helsinki, kuljetukset sekä kota-illallinen igluilla sisältyvät pakettiin.

Lisämaksusta mm.
– Lappilainen illallinen Nili -ravintolassa
– Revontulikellunta -aktiviteetti

Kysy lisää sähköpostitse: info@lappipro.com tai puhelimitse: 016 365100. www.lappipro.com 

Romantic stay in Arctic TreeHouse Hotel in Rovaniemi, Lapland, Finland

PIDENNETTY VIIKONLOPPU AIKUISILLE ROVANIEMELLÄ (TORSTAI -SUNNUNTAI)
17.9-8.11.2020 / TO-SU / Minimivaraus 4 aikuista

Opettele erätaitoja Lapin luonnossa, yövy lasi-iglussa tähtitaivaan alla!

Majoitus aamiaisella 2 yötä Santa’s Hotel Santa Clausissa Standard-huoneessa
Perjantai: omatoiminen tutustuminen keskustaan ja museo-tiedekeskus Arktikumiin
Lauantai: opastettu ohjelma: Opettele Selviytymään Erämaassa
Kuinka selviäisit, jos eksyisit Lapin erämaassa? Tämän retken jälkeen taatusti erinomaisesti – kokenut oppaamme opettaa sinulle erätaidoista arvokkaimmat!
Päivän aikana harjoittelemme luonnossa selviytymiskeinoja, kuten majan rakentamista, tulentekoa ilman tulitikkuja, sekä ruoan hankkimista esimerkiksi keräilemällä ja kalastamalla.
Valmistamme saaliin tulen äärellä ennen paluuta kaupunkiin. Kesto: 4 h Lähtö: klo 10:30

Kuljetus Arctic SnowHotellin iglu-hotelliin
Majoitus: 1 yö lasi-igluissa, tervetulodrinkki, illallinen sekä sauna, aamiainen

Sunnuntai: Paluukuljetus kaupunkiin.

Lisämaksusta:
Lennot Helsinki-Rovaniemi-Helsinki

Kysy lisää sähköpostitse: info@lappipro.com tai puhelimitse: 016 365100. www.lappipro.com 

arctic snowhotel and glass igloos, northern lights, rovaniemi, lapland, finland Visit Rovaniemi Lapland Finland by allaboutlapland

PIDENNETTY VIIKONLOPPU PERHEILLE ROVANIEMELLÄ (TORSTAI -SUNNUNTAI) 
17.9-8.11.2020 / TO-SU / Minimivaraus 4 aikuista

Tapaa Joulupukki sekä ihanat huskykoirat ja porot, yövy lasi-iglussa tähtitaivaan alla!

Majoitus aamiaisella 2 yötä Santa’s Hotel Santa Clausissa Standard-huoneessa

Perjantai: Opastettu ohjelma – Vieraillaan Poro- ja huskytilalla sekä Joulupukin Pajakylässä
Päivä alkaa vierailulla husky- ja porotiloille, joissa pääset opastetulla kierroksella kurkistamaan näiden arktisten eläinten päivittäistä elämää.
Tapaat aidon poronhoitajan ja tutustut porotalouteen, yhteen Lapin merkittävimmistä elinkeinoista.

Kun tarinat on kerrottu, yhteiskuvat nelijalkaisten ystäviemme kanssa napattu, ja kahvit tulen äärellä nautittu, on aika suunnata Napapiirille, Joulupukin Pajakylään tapaamaan Joulupukkia.
Kesto: 4 h Lähtö: 10:30

Lauantai: omatoiminen tutustuminen keskustaan ja museo-tiedekeskus Arktikumiin

Kuljetus Arctic SnowHotellin iglu-hotelliin
Majoitus: 1 yö lasi-igluissa, tervetulodrinkki, illallinen sekä sauna, aamiainen

Sunnuntai: Paluukuljetus kaupunkiin.

Lisämaksusta:
Lennot Helsinki-Rovaniemi-Helsinki

Kysy lisää sähköpostitse: info@lappipro.com tai puhelimitse: 016 365100. www.lappipro.com 

Santa Claus Office Rovaniemi Lapland Finland

Linkit matkustamiseen:

Finnair 

VR  

Onnibus

Matkahuolto

Finavia 


Tervetuloa Rovaniemelle Lappiin!

Matkusta alueella turvallisesti ja seuraa viimeisimmät COVID-19 TIEDOTTEET!

icon

Psst… Miten asiointi sivuillamme sujuu? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä kehittämään sivustoamme.

Osallistu kyselyyn