0

Rovaniemellä mäkeen

Tervetuloa Oukulle! Ounasvaaran hiihtokeskus, tuttavallisesti Oukku, sijaitsee lähes Rovaniemen keskustassa, hiihtokeskus kutsuu laskettelusta innostuneita läheltä ja kaukaa. Erityisen suosittu keskus on rauhallisuutta ja hyvää palvelua arvostavien lapsiperheiden keskuudessa. Ounasvaaralta ovat oppinsa ammentaneet mm. Antti Autti ja Tanja Poutiainen.

Ounasvaaran rinteet ja hissiliput

Ounasvaaralla on 10 rinnettä. Rendin lumimaasta löytyy lisäksi lapsille ja aloittelijoille helppo ja turvallinen lastenrinne. Pisin rinne on 600 metriä. Suurin korkeusero on 140 m. Hissejä Ounasvaaralla on yhteensä 4 ja Rendin lumimaassa lisäksi mattohissi. Oukulta löytyy myös 550 m pitkä Street-rinne reileineen ja hyppyrineen, joten monipuolisia suorituspaikkoja löytyy niin aloittelijoille kuin edistyneimmillekin laskijoille. Rinteiden lisäksi Ounasvaaralla on paljon merkittyjä ja huollettuja reitistöjä sekä lukuisia hyviä maisemapaikkoja.

Hissiliput ja välinevuokraus >>

Rovaniemellä ladulle

Ounasvaaran lumisissa metsissä on paljon merkittyjä ja huollettuja reitistöjä sekä lukuisia hyviä maisemapaikkoja ja Ounasvaaran valaistu latuverkosto kurvailee hurmaavissa lumisissa vaaramaisemissa. Yksi Rovaniemen hienouksista on se, että luonto on aina lähellä. Keskustasta kannattaa suunnata Jätkänkynttiläsillan kupeesta alkavalle Ounasvaaran talvikävelyreitille. 8km pituiselta reitiltä löytyy mm. näköalatorni ja kaksi laavua.

Välinevuokraus talvelle 2021 >> 

Lisätietoa Ounasvaaran talvikävelyreitististä >>

Psst… Tilaa Rovaniemen matkailuvinkit sähköpostiisi niin saat parhaat vinkit ja edullisimmat tarjoukset!

Mitä haluat matkoiltasi eniten?