0
majoitu

Kampanjat

Tarkastele alta, mitä vaihtoehtoja valitsemasi majoitusmuoto Rovaniemellä tarjoaa.

 • Hotellit
 • Lomakylät
 • Lumimajoitus
 • Lasi-iglut
 • Mökit
 • B&B:t
  ja
  huoneistot
 • Hostellit
  ja
  matkakodit
 • Leirintäalueet
 • Kampanjat
 • Näytä kaikki
B&B:t ja huoneistot Aakenus Apartments
Aakenus Apartments

Aakenus-huoneistot käsittää kolmetoista viihtyisää, eri tasoista ja kokoista kalustettua huoneistoa eri puolilla Rovaniemen keskustaa.

Mökit Aapishovi
Aapishovi

Aapishovin edustus- ja majoitustilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Ounasjoen rannalla lähellä Rovaniemeä.

Mökit Ahosen Lomamökit
Ahosen Lomamökit

Ahosen Lomamökit tarjoaa hyvin varusteltuja ja korkeatasoisia saunallisia mökkejä järven rannalla n. 30 km Rovaniemen keskustasta.

Mökit Apukka Resort
Apukka Resort

Apukka Resort sijaitsee vain 15min ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta, mutta kuitenkin luonnon keskellä. Apukassa voit kokea luksustason majoituksen erilaisten lasikattojen alla sekä herkutella uudistuneessa Aitta Ravintolassa.

Hotellit Arctic City Hotel
Arctic City Hotel

Perheomisteinen Arctic City Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Rovaniemen keskustassa. Hotellissa ihastuttaa poikkeuksellinen mukavuus ja henkilökohtainen palvelu.

Mökit Arctic Dreams House - Elegantti Haistilan mökki Ranualla
Arctic Dreams House - Elegantti Haistilan mökki Ranualla

Tervetuloa Arctic Dreams Housen tyylikkääseen Haistilan mökkiin kokemaan modernit palvelut idyllisessä maalaismaisemassa.

Mökit Arctic Dreams House - Hommala mökki Ranualla
Arctic Dreams House - Hommala mökki Ranualla

Hommala on vuonna 2010 rakennettu 2-kerroksinen puutalo, joka sijoittuu metsän rajaamalle, suurelle nurmitontille joen rannassa. Tervetuloa Arctic Dreams Housen Hommalaan, jossa ylellinen, arktinen elämäntapa ympäröi vieraitaan.

Mökit Arctic Dreams House - Ikoninen Villa Wikkelä Ranualla
Arctic Dreams House - Ikoninen Villa Wikkelä Ranualla

Tervetuloa Arctic Dreams Housen ikoniseen Wikkelän huvilaan Ranualle! Wikkelä on yksi suurenmoisimmista huviloista Lapissa.

B&B:t ja huoneistot Arctic Dreams House – Rovaniemen keskustan luksus-asunto
Arctic Dreams House – Rovaniemen keskustan luksus-asunto

Tervetuloa viihtymään Rovaniemen keskustassa sijaitsevaan moderniin asuntoon, jonka läheltä löydät parhaat palvelut ja ostoskeskukset sekä kattavan kulttuuritarjonnan.

Hotellit Arctic Light Hotel
Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel on uusi perheomisteinen hotelli Lapin sydämessä Rovaniemellä, lähellä keskustan kauppakeskuksia, ravintoloita ja ohjelmatarjontaa.

Lumimajoitus Arctic SnowHotel & Glass Igloos
Arctic SnowHotel & Glass Igloos

Arctic SnowHotel & Glass Igloos on eksoottinen mahdollisuus yöpyä lumihuoneessa tai lasi-iglussa kauniin ja rauhallisen Lapin luonnon keskellä Rovaniemellä.

Lasi-iglut Arctic TreeHouse Hotel
Arctic TreeHouse Hotel

Tervetuloa Arctic TreeHouse Hotellille nauttimaan yleellisestä mukavuudesta.
Tarjoamme ihka uutta tapaa kokea Napapiiri ja sen luonto, voit nauttia revontulista pesämäisissä, suurella sydämellä ja huolellisesti suunnitelluissa sviiteissämme.

B&B:t ja huoneistot B&B Kotitie
B&B Kotitie

B&B Kotitie tarjoaa oivan majoituksen ja monenlaisia palveluja 1-6 henkilölle rauhallisessa ympäristössä vain muutaman minuutin kävelyn päässä Rovaniemen ydinkeskustasta.

Hotellit Beana Laponia
Beana Laponia

Beana Laponia on-boutique-hotelli erämaan laidalla. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja unohtumattomia luontoaktiviteetteja pienissä ryhmissä. Vain aikuisille!

Mökit Bear's Den
Bear's Den

Karhupesällä kesyttämätön erämaa on kaikkialla ympärilläsi. Hirsipirtti sijaitsee vain 30km päässä Rovaniemen keskustasta.

Leirintäalueet Camping Napapiirin Saarituvat (kesäisin)
Camping Napapiirin Saarituvat (kesäisin)

Napapiirin Saarituvat, rauhallinen ja luonnonkaunis mökkikylä tarjoaa majoituspalvelua viihtyisissä punaisissa tuvissa Kemijoen rantamaisemassa.

B&B:t ja huoneistot Casa Arctica
Casa Arctica

Casa Arcticassa voit asua tunnelmallisessa vierastalossa, saunallisessa huoneistossa tai modernissa studiossa lähellä Rovaniemen keskustaa.

B&B:t ja huoneistot Downtown Residences
Downtown Residences

Kaksi tilavaa, 83,5m², kahden makuuhuoneen asuntoa. Sijainti on niin keskustassa kuin mahdollista.

B&B:t ja huoneistot Forenom kalustetut asunnot
Forenom kalustetut asunnot

Forenomin kalustetuissa asunnoissa asut kuin kotonasi – juuri sen aikaa, kun tarvitset. Asunnoissa on kaikki varusteet lyhyeen tai pitkään asumiseen Rovaniemen keskustassa.

Lasi-iglut Glass Resort
Glass Resort

Luksusmajoitus Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä. Glass Resort tarjoaa uuden tavan nauttia pohjoisesta taivaasta ja revontulista aivan Joulupukin naapurissa.

Hostellit ja matkakodit Guesthouse Borealis
Guesthouse Borealis

Guesthouse Borealis on edullinen ja ystävällinen aamiaismajoitusta tarjoava perheyritys Rovaniemellä, jossa koko perhe huolehtii vieraidensa hyvinvoinnista.

Hostellit ja matkakodit Guesthouse Outa
Guesthouse Outa

Guesthouse Outa on edullinen ja mukava matkustajakoti aivan Rovaniemen keskustassa, Lapissa.

Hotellit HAAWE Boutique Apart Hotel
HAAWE Boutique Apart Hotel

HAAWE on Lapin luonnosta inspiroitunut designhotelli, jonka kolmellatoista teemahuoneella on kullakin oma tarinansa kerrottavana.

Hostellit ja matkakodit Hostel Café Koti
Hostel Café Koti

Hostel Café Kodissa on 23 huonetta, kolme dormia ja yksi huoneisto.

Hotellit Hotelli Aakenus
Hotelli Aakenus

Hotelli Aakenus - Perheomisteinen hotelli kaupungin sydämessä. Tarjoamme asiakkaillemme edullista, mutta tasokasta majoittumista kotoisassa ympäristössä.

Hotellit Hotelli Metsähirvas
Hotelli Metsähirvas

Loma yksin, kaksin tai koko perheellä koiran kanssa, viihtyisä kokouspäivä, rantasauna porukalla, hyvää ruokaa ja rauhallista lepoa, se kaikki järjestyy hotelli Metsähirvaalla.

Kampanjat Joulukampanja - Original Sokos Hotel Vaakuna
Joulukampanja - Original Sokos Hotel Vaakuna

Vietä lämminhenkinen ja rento joulu Rovaniemellä!

Lomakylät Joulupukin Lomakylä
Joulupukin Lomakylä

Joulupukin Lomakylä tarjoaa hotellitason saunallisia mökkejä Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä, vain 8 km päässä Rovaniemen keskustasta.

B&B:t ja huoneistot Käyrämön Keidas
Käyrämön Keidas

Käyrämön Keitaan majoitustilat muodostuvat kodinomaisista siisteistä huoneista, joissa on TV ja ilmainen Wi-Fi verkko asiakkaiden käytössä

Kampanjat Kevättalven kampanja – Ounasvaaran Lakituvat
Kevättalven kampanja – Ounasvaaran Lakituvat

Nautitpa sitten aktiivisesta ulkoilulomasta tai pelkästään mökillä rentoutumisesta, Ounasvaaran Lakituvat tarjoavat molempiin upeat puitteet.

B&B:t ja huoneistot Kotimaailma
Kotimaailma

Viihtyisiä, täysin kalustettuja ja varusteltuja tilavia huoneistoja Rovaniemen keskustan alueella. Huoneistoissamme voit laittaa ruokaa, saunoa ja pestä pyykkiä.

Hotellit Lapland Hotels Bear's Lodge
Lapland Hotels Bear's Lodge

Lapland Hotels Bear's Lodge on erämaahotelli lähellä Rovaniemeä, jossa on helppo löytää omaa rauhaa rentouttavaan lomaan, tuloksekkaaseen kokoukseen tai tärkeään juhlapäivään.

Lomakylät Lapland Hotels Ounasvaara Chalets
Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets tarjoaa hotellitason loma-asuntoja ja perinteisiä lappilaisia herkkuja Ravintola Thuliassa, vain 3 km päässä Rovaniemen keskustasta.

Hotellit Lapland Hotels Sky Ounasvaara
Lapland Hotels Sky Ounasvaara

Ounasvaaran huipulla, luonnon keskellä sijaitseva hotellimme on oiva kohde lapinmatkaajalle, joka haluaa kokea kaiken: kulttuuria, kulinarismia sekä liikuntaa lappilaisessa luonnossa.

Lomakylät LappeanLohi
LappeanLohi

LappeanLohessa on ympäri vuoden rauhallinen tyyssija niin majoitusta kaipaavalle kuin perhejuhlien tai kokousten järjestäjällekin. Majoitustiloina ovat entisen kyläkoulun tiloihin remontoidut yksilölliset ja viihtyisät huoneet.

B&B:t ja huoneistot LAURI
LAURI

LAURI on majoitustila 1800-luvun perinteisessä hirsitalossa kaupungin keskustassa.

Mökit Loma-Vietonen
Loma-Vietonen

Loma-Vietonen tarjoaa korkeatasoista majoitusta erilaisissa majoitumuodossa, lomahuoneistoista saunallisiin mökkeihin, keskellä Lapin luontoa.

Lomakylät Lomakylä Gulo Gulo
Lomakylä Gulo Gulo

Lomakylä Gulo Gulon kymmenessä paritalossa on 20 nykyaikaisin mukavuuksin varustettua lomahuoneistoa kahdessa kerroksessa Ranuan Eläinpuiston naapurissa.

Lomakylät Lomakylä Pyhän Asteli
Lomakylä Pyhän Asteli

Lomakylä Astelissa on tarjolla kolme erilaista majoitusvaihtoehtoa: Lomahuoneistot, Aurora suites ja Aurorakodat.

Lomakylät Lomasviitit - Santa Claus Holiday Village
Lomasviitit - Santa Claus Holiday Village

Tilavat ja tyylikkäästi sisustetut huoneistot tulvivat valoa, modernia tyyliä ja perinteisiä, lappilaisia elementtejä. Jokaisessa sviitissä on erilliset olo- ja makuuhuoneet, oma sauna sekä terassi metsämaisemalla.

B&B:t ja huoneistot Majoitus Kotareitti
Majoitus Kotareitti

Majoitus Kotareitin paritalohuoneistot sijaitsevat Rovaniemen keskustassa Ounasvaaran juurella. Paritalohuoneistot ovat nykyaikaisia ja hyvin varustettuja.

Mökit Mustikkakumpu
Mustikkakumpu

Hyvätasoinen huvila Mustikkakumpu (6 hlö) sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta rauhallisella ja kauniilla paikalla järven rannalla.

Mökit Napapiirin Järvilomat
Napapiirin Järvilomat

Napapiirin Järvilomat on raikas ja rauhallinen lomapaikka kauniin Vietosen rannalla, 60 kilometriä Rovaniemeltä länteen.

Mökit Napapiirin Saarituvat
Napapiirin Saarituvat

Napapiirin Saarituvat, rauhallinen ja luonnonkaunis mökkikylä tarjoaa majoituspalvelua viihtyisissä punaisissa tuvissa Kemijoen rantamaisemassa.

B&B:t ja huoneistot Nova Skyland Hotel
Nova Skyland Hotel

Joulupukin Pajakylässä, Napapiirillä sijaitseva Nova Skyland -hotelli tarjoaa ainutlaatuisen majoituskokemuksen ystävällisellä ja huomaavalla palvelulla.

Mökit Ollero Eco Lodge
Ollero Eco Lodge

Ollero Eco Lodge on perheyritys ja tarjoaa ekologisia majoitus- ja elämysmatkailupalveluita pienille ryhmille noin 7 km päässä Rovaniemen ydinkeskustasta Ounasjoen rannalla.

Hotellit Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi
Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

Original Sokos Hotel Vaakuna on kansainvälinen ja lappilaisen vieraanvarainen hotelli Rovaniemen ydinkeskustassa, lähellä palveluja ja Ounasvaaran ulkoilumahdollisuuksia.

Leirintäalueet Ounaskoski Camping
Ounaskoski Camping

Ounaskoski Camping sijaitsee Rovaniemen keskustan kauneimmalla alueella Kemijoen itärannalla. Leirintäalue tarjoaa palveluita telttailijoille ja karavaanereille.

Mökit Ounasvaaran Lakituvat
Ounasvaaran Lakituvat

Ounasvaaran Lakitupien loma-asunnot sijaitsevat Ounasvaaran laella luonnonkauniissa maisemissa, Rovaniemellä lähellä ulkoilureittejä ja latuja sekä muita liikuntapalveluja.

Mökit Palojärven Lomakeskus
Palojärven Lomakeskus

Palojärven lomakeskus on monipuolinen leiri-, koulutus-, majoitus- ja juhlapaikka Rovaniemellä, 40 km päässä keskustasta kauniin Palojärven rannalla.

Mökit Poro-Pekan Pirtti
Poro-Pekan Pirtti

Poro-Pekan Pirtin majoitustilat sijaitsevat 50 km Rovaniemen keskustasta kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa perinnemaisemassa Ounasjoen rannalla.

Mökit Pyhä Igloos
Pyhä Igloos

Pyhä Igloos Pyhätunturilla tarjoaa elämysöitä lasikattoisissa rivitaloigluissa revontulitaivaan alla, suomalaisen luonnon ja designin sylissä vuoden ympäri.

Leirintäalueet Ranua Zoo Camping
Ranua Zoo Camping

Ranua Zoo Camping sijaitsee aivan Ranuan Eläinpuiston naapurissa, Ranualla. Camping-alue on melko uusi ja siellä on hyvät palvelut karavaanareille.

Mökit Rehto
Rehto

Kaukana kaupungin hälinästä kauniin ja rauhoittavan luonnon keskellä sijaitsee ainutlaatuinen kunnostettu peräpohjalaishuvila Rehto. Rehto tarjoaa aitoja suomalaisia kokemuksia 10 hengelle.

B&B:t ja huoneistot Riverside Residences
Riverside Residences

Tämä tilava, 91m², kolmen makuuhuoneen asunto sijaitsee Rovaniemen parhaalla alueella. Keskusta on kivenheiton päässä mutta alue on kuitenkin rauhallinen ja asunto sijaitsee joen äärellä.

Hotellit Santa's Hotel Rudolf
Santa's Hotel Rudolf

Santa's Hotel Rudolf on kodikas ja savuton hotelli vain 600 m päässä kaupungin ytimestä. Hotelli on osa perheomisteista Santa's Hotels -ketjua.

Hotellit Santa's Hotel Santa Claus
Santa's Hotel Santa Claus

Hotel Santa Claus on Santa’s Hotels -ketjuun kuuluva laadukas hotelli, joka sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa Lordinaukion ja kävelykadun varrella.

Lasi-iglut Santa’s Igloos Arctic Circle
Santa’s Igloos Arctic Circle

Santa’s Igloos Arctic Circle tarjoaa laadukkaita lasi-igluja ympärivuotiseen käyttöön Joulupukin Pajakylän tuntumassa, Napapiirillä Rovaniemellä.

Hotellit Santasport Apartment Hotel
Santasport Apartment Hotel

Majoitu mukavasti Santasport Apartment-huoneistohotellissa! Pääset hetkessä nauttimaan monipuolisista palveluista ja kylpylästä, ja aamulenkki Ounasvaaran upeissa maisemissa odottaa vain yhden ovenavauksen takana!

Hotellit Santasport Sporthotel
Santasport Sporthotel

Tilavat Sporthotel -huoneet, monipuoliset hyvinvointipalvelut ja upeat Ounasvaaran maisemat - enemmän kuin tavallinen hotelliyö!

Hotellit Scandic Pohjanhovi
Scandic Pohjanhovi

Scandic Pohjanhovi on Lapin legenda, monipuolinen ja aidosti paikallinen hotelli- ja ravintolakokonaisuus, jossa myös kansainväliset vieraat viihtyvät.

Hotellit Scandic Polar
Scandic Polar

Scandic Polar on kotoisa ja viihtyisä kansainvälinen sesonkihotelli, joka palvelee marraskuusta maaliskuuhun Rovaniemen keskustassa.

Hotellit Scandic Rovaniemi City
Scandic Rovaniemi City

Scandic Rovaniemi City on rauhallinen ja viihtyisä hotelli Rovaniemen ydinkeskustassa. Tyylikkäästi uudistetut huoneet sekä kattava huonevalikoima tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

Mökit Sonkamökit
Sonkamökit

Sonkamökit koostuvat Sonkalammen sekä Palojärven rannalla maaseudun rauhassa sijaitsevista mökeistä, joista matkaa Rovaniemen palvelujen äärelle on vain noin 30 km.

Kampanjat Syyskampanja - Apukka Resort
Syyskampanja - Apukka Resort

Apukka Resort sijaitsee vain 15 min. ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta, mutta kuitenkin luonnon keskellä. Apukassa voit kokea luksustason majoituksen erilaisten lasikattojen alla sekä herkutella uudistuneessa Aitta Ravintolassa.

Kampanjat Syyskampanja - Miniloma omassa kaupungissa - Original Sokos ...
Syyskampanja - Miniloma omassa kaupungissa - Original Sokos ...

Tällä tarjoushinnalla saat taksikyydin omalta kotioveltasi suoraan hotelliin ja takaisin, majoituksen Original Sokos Hotel Vaakunassa valitsemassasi huoneluokassa, ja tietenkin herkullinen buffet-aamiainen sisältyy hintaan.

Kampanjat Syyskampanja - Original Sokos Hotel Vaakuna
Syyskampanja - Original Sokos Hotel Vaakuna

Syksyn piristykseksi Osuuskauppa Arinan hotellit Rovaniemellä, Oulussa ja Levillä tarjoavat omistajille majoitusta huippuhintaan S-Mobiilista löytyvällä etukupongilla.

Kampanjat Syyskampanja - Yurt District
Syyskampanja - Yurt District

Ainutlaatuinen glamping-kokemus jurtassa. Jurtat on sisustettu kauniisti ja kodikkaasti ja niissä on lämmin vaikka ulkona olisi kova pakkanen. 

Kampanjat Syyskampanja – Parpalandia
Syyskampanja – Parpalandia

Parpalandian mökit sijaitsevat keskellä arktista metsää, maalaismaisemassa. Parpalandia antaa mahdollisuuden päästä pakoon arjen kiireistä turvalliseen ympäristöön.

Kampanjat Syyskampanja – Villi Pohjola
Syyskampanja – Villi Pohjola

Vaattungin Kämppäkartano sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemeltä komean Raudanjoen rannalla, sijainti on myös otollinen revontulien bongailuun.

Kampanjat Syyskampanja – Glass Resort
Syyskampanja – Glass Resort

Koe romanttinen ulkoporeamme ja yö luksusmajoituksessa erikoishintaan! Glass Resortin syyskampanja Napapiirillä, Joulupukin Pajakylässä.

Kampanjat Syyskampanja – Glass Resort
Syyskampanja – Glass Resort

Tule nauttimaan koko perheellä korkeatasoisesta yöpymiskokemuksesta Glas Resortin lasihuoneistossa aivan Joulupukin naapurissa!

Kampanjat Syyskampanja – Hotelli Aakenus
Syyskampanja – Hotelli Aakenus

Hotelli Aakenus tarjoaa viihtyisää majoittumista kotoisalla tunnelmalla vain muutaman askeleen päässä Rovaniemen keskustasta.

Kampanjat Syyskampanja – Joulupukin Lomakylä
Syyskampanja – Joulupukin Lomakylä

Joulupukin Lomakylän syyskampanja. Majoitu mukavasti mökissä Napapiirillä, Joulupukin Pajakylän sydämessä!

Kampanjat Syyskampanja – Ollero Eco Lodge
Syyskampanja – Ollero Eco Lodge

Tule läheistesi kanssa nauttimaan pohjoisen luonnosta ja Ollero Eco Lodgen ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Kampanjat Syyskampanja – Ounasvaaran Lakituvat
Syyskampanja – Ounasvaaran Lakituvat

Nauti pimenevistä syysilloista takkatulen äärellä Ounasvaaran Lakituvilla, kaupungin parhaiden ulkoilumaastojen ympäröimänä.

Kampanjat Syystalvikampanja – Arctic TreeHouse Hotel
Syystalvikampanja – Arctic TreeHouse Hotel

La La Lapland - Arctic TreeHouse Hotel -sviiteissä vietätte kolme ikimuistoista päivää ja kaksi taianomaista yötä pohjoisen luonnon keskellä.

Kampanjat Talvikampanja - Hotelli Kätkävaara
Talvikampanja - Hotelli Kätkävaara

Vietä talviloma luonnonkauniissa ympäristössä Kätkävaaran luontohotellissa täysihoidolla.

Kampanjat Talvikampanja - Yurt District
Talvikampanja - Yurt District

District Rovaniemi Oy tarjoaa mahdollisuuden Covid19 –turvalliseen elämykseen Jurttakylässä Rovaniemellä upeissa Ounasjoen rantamaisemissa.

Kampanjat Talvikampanja – Parpalandia
Talvikampanja – Parpalandia

Parpalandian mökit sijaitsevat keskellä arktista metsää, maalaismaisemassa. Parpalandia antaa mahdollisuuden päästä pakoon arjen kiireistä turvalliseen ympäristöön.

Kampanjat Talvikampanja – Villa Virpi
Talvikampanja – Villa Virpi

1900-luvun puolivälissä rakennetussa Villa Virpissä asiakkaat voivat nauttia autenttisesta lappilaisesta kodista ja kulttuurista. 

Kampanjat Talvikampanja – Glass Resort
Talvikampanja – Glass Resort

Tule nauttimaan koko perheellä korkeatasoisesta yöpymiskokemuksesta Glas Resortin lasihuoneistossa aivan Joulupukin naapurissa!

Kampanjat Talvikampanja – Glass Resort
Talvikampanja – Glass Resort

Koe romanttinen ulkoporeamme ja yö luksusmajoituksessa erikoishintaan! Glass Resortin syyskampanja Napapiirillä, Joulupukin Pajakylässä.

Kampanjat Talvikampanja – Ollero Eco Lodge
Talvikampanja – Ollero Eco Lodge

Koe unohtumaton loma ekologisessa majapaikassa pohjoisen luonnon ympäröimänä täysin omassa rauhassa.

Kampanjat Talvikampanja – Ounasvaara Chalets
Talvikampanja – Ounasvaara Chalets

Modernit, 2 makuhuoneen saunalliset mökit tarjoavat  tarjoavat mukavan yöpymisen keskellä kaunista luontoa. 

Kampanjat Teatteripaketti Lempi -näytelmään - Original Sokos Hotel ...
Teatteripaketti Lempi -näytelmään - Original Sokos Hotel ...

Teatteripaketti: teatteriliput Lempi -näytelmään sekä majoitus Original Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä

Kampanjat Teatteripaketti Ulvova mylläri -musikaaliin - Original Soko...
Teatteripaketti Ulvova mylläri -musikaaliin - Original Soko...

Teatteripaketti: Teatterilippu Ulvova Mylläri -musikaaliin ja majoitus Original Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä

Kampanjat Teatteripaketti Varasto-näytelmään - Original Sokos Hotel...
Teatteripaketti Varasto-näytelmään - Original Sokos Hotel...

Teatteripaketti: Teatterilippu Varasto-näytelmään sekä majoitus Original Sokos Hotel Vaakunassa Rovaniemellä.

Mökit Ukonloma
Ukonloma

Ukonloma -vuokramökit sijaitsevat rauhallisella paikalla erämaalampien rannalla. Rovaniemen kaupungin keskustaan on matkaa autolla vain 11 km.

Mökit Vaattungin Kämppäkartano
Vaattungin Kämppäkartano

Vaattungin Kämppäkartano sijaitsee kauniilla paikalla Raudanjoen varrella keskellä Napapiirin komeaa metsää ja ulkoilualuetta.

Hotellit Villa Happy Fox
Villa Happy Fox

Villa Happy Fox on pieni ja intiimi neljän luksus sviitin kokonaisuus metsän keskellä, mutta ainoastaan 15 minuutin päästä Rovaniemen keskustasta ja Napapiirin Pajakylästä.

Mökit Villa Lumikko
Villa Lumikko

Huvila ulkoporealtaalla. 128m², 10 petipaikkaa. Suuri tupakeittiö, täydellä varustuksella. 3 makuuhuonetta + 2 vuodesohvaa. Suuri kaksipuolinen sauna. Suuri lasiterassi. 30 minuuttia Rovaniemen keskustasta.

B&B:t ja huoneistot Villa Snowest
Villa Snowest

Villa Snowest on ainutlaatuinen paikka seikkailua ja luontoa rakastaville ihmisille Rovaniemellä, joka tarjoaa myös monipuolisia opastettuja aktiviteettejä.

B&B:t ja huoneistot Villa Virpi
Villa Virpi

1900-luvun puolivälissä rakennettu Villa Virpi sijaitsee Rovaniemellä. Asiakkaat voivat nauttia autenttisesta lappilaisesta kodista ja kulttuurista.

Mökit Yurt District
Yurt District

Jurtassa voit viettää unohtumattoman yön Napapiirin luonnossa. Jurtat sijaitsevat 25km Rovaniemen keskustasta ja voit valita haluatko yöpyä joenrantamaisemissa vai vaaran laella.

icon

Psst… Miten asiointi sivuillamme sujuu? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja auta meitä kehittämään sivustoamme.

Osallistu kyselyyn