0

Rovaniemellä käsityöt ja design ovat arvossaan. Arktisesta design on käsite, jolla kuvataan lappilaista muotoilua ja käsityötä nykypäivänä. Myös perinteet ovat voimissaan ja monissa paikallisissa matkamuistoissa käytetään perinteisiä materiaaleja ja valmistustekniikoita.
Rovaniemeltä voi myös ostaa suomalaisen designin klassikoita, kuten esimerkiksi Marimekon ja Iittalan tuotteita. Tutustu ostosmahdollisuuksiin sekä paikallisiin tuottajiin ja tuotteisiin alla!

  • Aktiviteetit
  • Tapahtumat
  • Käyntikohteet
  • Ravintolat
  • Ostokset
  • Muut
    palvelut
Talvi
Kevät
Kesä
Syksy
Koko vuosi
Matkamuistot Arktikum Shop
Arktikum Shop

Arktikum Shopin uniikit käsityöt, korut, taide-esineet ja luovat lahjaideat liittyvät pohjoisiin tai arktisiin teemoihin.

Matkamuistot Joulupukin Pääpostin Shop
Joulupukin Pääpostin Shop

Joulupukin Pääpostilla on laaja valikoima jouluisia tuotteita, matkamuistoja, lahjatuotteita, postimerkkejä ja filatelisia tuotteita sekä postikortteja. Kaikki lähetykset leimataan Napapiirin erikoisleimalla ja postitetaan perille toivottuna ajankohtana - esimerkiksi jouluksi!

Taide ja käsityö Katijuu Shop & Ateljee
Katijuu Shop & Ateljee

Katijuu on pohjoinen vaatemerkki käsintehdyille nahka- ja turkisasusteille. Asusteissa käytetään arktisia materiaaleja, kuten poronnahkaa, suomenlampaanturkista, punakettua ja näätää.

Ostoskeskukset Kauppakeskus Revontuli
Kauppakeskus Revontuli

Kauppakeskus Revontuli sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa, kaupungin läpi kulkevan E4-tien päällä. Revontulesta löydät noin 30 erilaista myymälää.

Ostoskeskukset Kauppakeskus Rinteenkulma
Kauppakeskus Rinteenkulma

Yli 70 000 tuotetta!

Ostoskeskukset Kauppakeskus Sampokeskus
Kauppakeskus Sampokeskus

Sampokeskus on Rovaniemen trendien, pukeutumisen ja kauneuden keskus. Se sijaitsee kätevästi kävelykadulla.

Matkamuistot Korundi Shop
Korundi Shop

Kulttuuritalo Korundin kaupan valikoimassa on laadukkaat ja persoonalliset lahjatavarat, upeat matkamuistot, käsintehdyt korut ja käyttöesineet arkeen ja juhlaan. Korundi-kaupassa on myös laaja valikoima taidekirjallisuutta, musiikkia ja kortteja.

Taide ja käsityö LAURI handicraft shop
LAURI handicraft shop

Voit vierailla työpajassamme ja ostaa lappilaisista luonnonmateriaaleista valmistamiamme perinteisiä koruja.

Taide ja käsityö Marttiinin tehtaanmyymälä napapiiri
Marttiinin tehtaanmyymälä napapiiri

Marttiinin puukkoja on valmistettu Rovaniemellä jo vuodesta 1928 lähtien. Valikoimista löytyvät perinteisten puukkojen lisäksi, myös keittiöveitset, fileointiveitset, metsästyspuukot, taittoveitset, sekä hela- ja luupuukot.

Taide ja käsityö Marttiinin tehtaanmyymälä Rinteenkulma
Marttiinin tehtaanmyymälä Rinteenkulma

Marttiinin puukkoja on valmistettu Rovaniemellä jo vuodesta 1928 lähtien. Valikoimista löytyvät perinteisten puukkojen lisäksi, myös keittiöveitset, fileointiveitset, metsästyspuukot, taittoveitset, sekä hela- ja luupuukot.

Taide ja käsityö Marttiinin tehtaanmyymälä Wanha Tehdas
Marttiinin tehtaanmyymälä Wanha Tehdas

Marttiinin puukkoja on valmistettu Rovaniemellä jo vuodesta 1928 lähtien. Valikoimista löytyvät perinteisten puukkojen lisäksi, myös keittiöveitset, fileointiveitset, metsästyspuukot, taittoveitset, sekä hela- ja luupuukot.

Matkamuistot Pilke Shop
Pilke Shop

Kaikki Pilke Shopin tuotteet liittyvät tavalla tai toisella suomalaiseen metsään. Shopin konsepti perustuu puun ominaisuuksien ja käytön moniaistiseen olemukseen: metsän tuotteita voi nähdä, kuulla, haistaa, maistaa ja koskea.

Muut Rovaniemi Hirsitalot
Rovaniemi Hirsitalot

Rovaniemi Hirsitalot valmistetaan tiukkasyisestä pohjoisesta männystä, luonnollisesta ja ekologisesta raaka-aineesta, josta tehdään parhaat hirsitalot.

Muut Sampo Apteekki
Sampo Apteekki

Sampo Apteekki on kaupungin ydinkeskustassa, Sampokeskuksessa, sijaitseva täyden palvelun apteekki. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvissä tilanteissa. Laaja tuotevalikoimamme sisältää tuotteita niin sairauden hoitoon kuin terveyden ylläpitämiseenkin.

Muut Ski & Bike Store Rovaniemi
Ski & Bike Store Rovaniemi

SKI & BIKE Store Rovaniemi on maastohiihdon ja pyöräilyn erikoisliike. Tarjoamme myös huoltopalvelut hiihtosuksille ja pyörille sekä luistinten perus- ja erikoisteroitukset. Järjestämme ohjattuja pyöräretkiä ja meiltä on mahdollista vuokrata tavallisia tai sähköavusteisia fatbike-pyöriä.

Taide ja käsityö Taigakoru
Taigakoru

Taigakoru on kultasepän paja, joka on jo yli 30 vuoden ajan toiminut Rovaniemellä ja Sodankylässä. Kulta- ja hopeakorumme saavat aiheensa ja innoituksensa Lapin luonnosta ja kulttuurista.

Taide ja käsityö Your Piece of Finland
Your Piece of Finland

Your Piece of Finland - suomalaisiin tuotteisiin erikoistunut lifestyle-myymälä.